Er is niemand die teveel wil betalen voor zijn online aankopen. Zeker niet voor je Apple Airpods. Echter zijn ze volledig nieuw en is er niet heel veel voorraad. Daarom is het goed om te beseffen dat winkels nog niet gaan stunten met de prijs. Overigens is dat nooit zo met Apple producten aangezien deze prijzen worden gecontroleerd. Toch zijn er Airpod Kortingscodes waardoor jij ze bijvoorbeeld gratis thuisbezorgd kunt krijgen. Op deze pagina lees je alles over kortingscodes en bij welke winkels je deze kunt gebruiken.

Korting op Apple Airpods

apple-airpods-met-korting
Veel online shops als Dixons, Bol.com, Coolblue en bijvoorbeeld Wehkamp hebben allemaal acties. Vaak zijn er kortingscodes voor 10% korting op een product of gratis bezorging. Door deze aanbiedingen goed in de gaten te houden kun jij misschien wel korting op je Apple Airpods krijgen. Wij houden deze actiecodes ook scherp in de gaten en plaatsen deze direct op onze website.

Goedkope Apple Airpods
Er gaan geruchten dat er combinatie deals komen waardoor je de iPhone in combinatie met de Airpods goedkoper kunt aanschaffen. Hierover is officieel nog niks uitgebracht. Het zou een logische stap zijn wanneer je de Airpods met korting kunt aanschaffen wanneer je er bijvoorbeeld een iPhone of iPad bij aanschaft. Dit soort combinatiedeals verschijnen vanzelf op de website van de grotere webshops. Nog even geduld dus.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle acties en Airpod kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan alle nieuwupdates over de Apple Airpods, maar ook de scherpste deals en aanbiedingen. Zo betaal je nooit te veel voor je oordopjes en kan je extra genieten het super geluid van deze draadloze headphone!