Wanneer je de Airpods aanschaft, krijg je ook de Airpods oplaadase meegeleverd. Dit is een enorm slim product. De case is niet alleen handig om je Airpods in op te bergen, de case zorgt ook dat jouw draadloze dopjes weer netjes worden opgeladen. En dit gaat helemaal draadloos! Een opbergfunctie + oplaadfunctie in één. Wanneer je de Airpods niet in hebt, is het dus altijd handig om ze netjes op te bergen in jouw eigen case. Zo weet je zeker dat je, wanneer je de dopjes weer nodig hebt, verzekerd bent van volledige opgeladen AirPods. Zodra je jouw oordopjes weer uit de oplaadcase haalt gaan ze automatisch weer aan. Als je ze vervolgens in je oren doet heb je direct geluid. Als je de dopjes weer uit je oren haalt gaan de dopjes automatisch weer uit. Zie ook onze pagina AirPods opladen voor meer informatie over het opaden van de AirPods

Hoe kan ik de Airpods oplaadcase opladen?

De oplaadcase zorgt ervoor dat je zo’n 24 uur gebruik kunt maken van de AirPods. Maar ook de oplaadcase kan “leeg” raken. Dan zul je de oplaadcase moeten opladen. Dit werkt heel eenvoudig. Je sluit de oplaadcase simpelweg met de lightning kabel aan op bijvoorbeeld een iMac, Macbook of op een ander stroompunt. Op die manier kun je snel jouw Airpods oplaadcase weer opladen. Zodra de case weer op 100% zit, kun je ‘m direct weer gebruiken als oplaadpunt voor de AirPods zelf.

De AirPods gaat op zichzelf ongeveer 5 uur mee. Je kunt de draadloze oordopjes tussendoor eenvoudig en snel opladen. Met behulp van de Airpods oplaadcase kun je in totaal ongeveer 24 uur gebruik maken van jouw oordopjes. De oplaadcase laadt razendsnel jouw dopjes op. 1 kwartier laden zorgt ervoor dat je alweer ruim 3 uur gebruik kunt maken van de dopjes. Neem jouw oplaadcase dus altijd met je mee!