Een van de grote voordelen van de AirPods is dat je direct kunt communiceren met je iPhone, iPad, iWatch of iPod. Je hoeft je iPhone niet meer uit je zak te halen. Middels 2 eenvoudige tikjes op het oordopje wordt Siri geactiveerd. Je kunt, dankzij de ingebouwde microfoons, direct met Siri communiceren. Zo kun je, zonder je telefoon er bij te pakken, allerlei informatie opvragen of Siri acties laten uitvoeren.

Hoe handig is het om via Airpods, siri dingen te vragen zoals:

  • Lees mijn nieuwste berichten voor
  • Maak me over 2 uur wakker
  • Hoeveel graden is het buiten?
  • Hoe laat ben ik op de plaatst van bestemming?

Het scheelt enorm veel tijd en frustratie. Met AirPods raadpleeg jij Siri sneller dan ooit tevoren. Je hoeft gelukkig niet superhard te praten om Siri te activeren. Doordat Airpods twee ingebouwde microfoons heeft, hoef je maar zachtjes te praten en Siri weet precies wat jij bedoelt. Siri op je iPhone werkt vaak een stuk omslachtiger. Je moet op de homebutton drukken, en best hard praten.

Siri activeren met AirPods

Dankzij AirPods kun je veel sneller gebruik maken van Siri. Gebruikers van de iWatch hadden al het voordeel dat ze alleen maar hun horloge voor de mond hoefden te houden. Maar met AirPods gaat het nog een stuk eenvoudiger. Je hoeft alleen maar voor je uit te praten. Je zegt “Hey Siri”, en Siri zal direct “wakker worden” en voor jou paraat staan. Omstanders kunnen wel een beetje raar opkijken als jij zomaar uit het niets vraagt wat voor weer het wordt, maar daar zullen ze vanzelf aan wennen 😉

Wij zijn benieuwd in welke dagelijkse situaties jij Siri gebruikt via AirPods. Welke “lifehacks” ken jij, om een stuk efficiënter door het leven te gaan? Wat zijn Siri commando’s die je absoluut moet kennen? Laat het ons weten zodat wij het kunnen delen met de rest van de community.