Wil jij gegarandeerd als eerste van je vrienden de Apple Airpods in huis halen? Dan is het verstandig de Airpods te reserveren! Een pre order geeft jou zekerheid dat je straks niet voor een leeg schap komt te staan. Door het product nu alvast te reserveren kom je direct op de lijst te staan. Je rekent het product direct af, en krijgt eind oktober de draadloze dopjes van Apple als eerste in huis. Wil je deze oordoppen als eerste testen? Meld je dan direct aan.

gratis-aanmelden-airpods-nieuwsbrief

Wanneer je de Airpods reserveert, dien je direct de bestelling af te rekenen. De prijs van de draadloze dopjes ligt in Nederland op 179 euro. De verwachte leverdatum ligt ergens in eind oktober. Wat je met producten van Apple vaak ziet is dat ze  direct uitverkocht zijn. Voorkom dus dat jij straks eind oktober voor een leeg schap komt te staan. Reserveer de Airpods nu. De bezorger komt jouw setje draadloze oordopjes dan netjes afleveren rond eind oktober. Dat is weer een hele zorg minder!

Waar kan ik de Airpods reserveren?

Je kunt de Airpods reserveren bij vrijwel alle grote shops. Bekende en betrouwbare webshops zijn onder andere Bol.com, Coolblue en Wehkamp. Of het mogelijk is om in fysieke elektronica winkels als Media Markt te reserveren is op dit moment nog niet duidelijk. Je kunt natuurlijk altijd even een winkel bij jou in de buurt bezoeken of opbellen, en vragen of er een pre-order lijst ligt. Onze ervaring is dat je producten van Apple het beste kunt reserveren bij de grotere webshops. Deze zijn vaak in staat om op grote schaal in te kopen. Bovendien zijn ze gewend om om te gaan met pre-order en reserveringslijsten. De kans dat jij de Airpods dan als eerste in huis haalt is een stuk groter. Dus waar wacht je nog op? Je kunt hieronder meteen jouw setje Airpods reserveren. Je zult Apple-fans in jouw buurt in elk geval stik-jaloers maken dat jij deze populaire dopjes als kunt dragen.