Waar vind ik de goedkoopste Airpods? Apple heeft de standaard prijs gezet op 179 euro. In het begin verwachten wij dat de shops in Nederland niet ver van deze prijs gaan afwijken. Dat is trouwens ook iets wat Apple perse wil: dat overal dezelfde prijzen voor de Apple producten worden gehanteerd. Toch vinden we regelmatig Apple Airpods aanbiedingen en acties. Wil je de goedkoopste acties direct via email ontvangen? Meld je dan direct aan.

gratis-aanmelden-airpods-nieuwsbrief

Via deze pagina proberen wij jou op de hoogte te houden van de goedkoopste Airpods. Zodra de draadloze oortjes in de aanbieding zijn zul je dat hier direct lezen. Zo hoef je nooit teveel te betalen voor de nieuwste draadloze koptelefoon van Apple. Het is trouwens belangrijk dat je het onderscheid blijft maken tussen Airpods en Earpods. Deze laatst genoemde zijn de “traditionele” bedrade oordopjes van Apple. Bij de iPhone wordt een setje Earpods met Lightning meegeleverd. Dankzij een verloopje kun je trouwens ook gewoon oudere oordopjes gebruiken met de iPhone 7.

De goedkoopste Airpods kopen

Veel mensen vragen zich af waar ze de goedkoopste Airpods kunnen kopen. Aanbiedingen en acties zijn zeldzaam met Apple producten. Dat geldt zeker voor de Airpods, gezien het feit dat het nog zo’n nieuw product is. Met de Airpods kun je draadloos muziek luisteren. Dankzij de ingebouwde microfoontjes kun je ook bellen en met Siri communiceren. Dankzij slimme infraroodsensoren herkennen de dopjes meteen wanneer je ze in je oren doet. De muziek zal direct gaan afspelen! Dankzij bluetooth kun je de Airpods snel en eenvoudig koppelen met je Iphone, iPad, iWatch of iPod. Wil jij de goedkoopste Airpods als eerst in huis? Pre order de Airpods direct. Zo weet jij dat je vanaf eind oktober als eerst kunt genieten van dit geweldige nieuwe product van Apple! En nogmaals: mochten er aanbiedingen zijn, of mochten de oordopjes ergens goedkoper dan de genoemde 179 euro worden aangeboden. Op Airpodkopen.nl hoor jij het als eerst!