De Apple Airpods is de nieuwe sensatie! Je ziet steeds meer mensen lopen met draadloze oordopjes. Het is enorm handig: je hebt de ultieme vrijheid, en hoeft niet langer rekening te houden met een beperkt snoertje. Toch kan het gebeuren dat je een van de twee Apple Airpods kwijtraakt. Je wil in dat geval graag een losse Airpod kopen. Je hebt immers nog gewoon 1 werkend apparaatje, maar je wil de set natuurlijk wel weer compleet maken. Ook benieuwd wanneer jij een losse Airpod kunt aanschaffen? Registreer je dan voor onze gratis nieuwsbrief.

gratis-aanmelden-airpods-nieuwsbrief

Met 1 Airpod mis je de ultieme beleving van het luisteren naar muziek, het bellen of het praten met Siri. Daarom kun je hier gewoon 1 Losse Airpod kopen. Dat bespaart je een hoop geld. Een nieuwe set Apple Airpods kost namelijk liefst 179 euro. Die prijs is niet kinderachtig. Maar als je slechts 1 nieuw dopje wilt, is het natuurlijk een beetje onnodig om gelijk een hele nieuwe set in huis te halen. Daarom bieden wij jou graag de mogelijkheid om een losse Airpod te bestellen. Dat bespaart jou weer een boel geld!

Kan ik een Losse Airpod kopen?

Ja! Het is mogelijk een nieuwe, losse Airpod te kopen. Veel mensen zijn nog niet gewend om met draadloze dopjes te lopen. De kans dat je een van de twee draadloze oordopjes kwijtraakt is best groot. Het kan zo gebeuren dat er een uit je jas valt, of dat er 1 in de wasmachine komt. In dat geval is het prettig om te weten dat je ook een losse Airpod kunt kopen. Waar je normaal direct 179 euro moet neerleggen voor een complete set, ben je een stuk voordeliger uit als je slechts 1 los exemplaar afschaft. Bekijk hieronder direct het assortiment met losse Airpods en maak jouw setje weer compleet! Bestel vandaag, zodat jij morgen alweer kunt genieten van de vrijheid die draadloze oordopjes elke dag weer bieden.