Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen komt er weer een nieuw sensationeel product van Apple op de markt: De Apple Airpods. Wil jij deze nieuwe draadloze oordopjes als eerste in huis? Pre order de Apple Airpods direct online. Zo ben je vrijwel zeker dat eind oktober, het moment dat het product officieel in de winkel ligt, jij de Apple Airpods als eerste in huis hebt! Meld je gratis aan voor onze pre-order service en je wordt automatisch op de hoogte gehouden.

gratis-aanmelden-airpods-nieuwsbrief

Op woensdag 7 september werden de nieuwe Apple Airpods groots aangekondigd. Doordat de nieuwe iPhone 7 geen ouderwetse koptelefoon aansluiting meer heeft kunnen iPhone gebruikers nog op 3 manieren naar muziek luisteren, bellen en met Siri praten. Je kunt de meegeleverde Lightning-oordopjes (de Earpods) gebruiken, of je kunt de Apple Airpods kopen. De laatste manier is dat je jouw “traditionele” oordopjes aansluit op de iPhone 7. Dit kan met een speciale adapter. Wil jij de nieuwste technologie van Apple ontdekken? En wil jij eind oktober als eerst deze nieuwe beleving van oordopjes in huis halen? Pre order Apple Airpods nu online! Zo weet jij zeker dat jij al je vrienden te snel af bent, en eind oktober lekker zonder bedrade oordopjes rondloopt. Hoe ideaal is dat? Denk bijvoorbeeld aan het hardlopen. Niet steeds die draadjes die net te kort zijn en aan je beginnen te trekken. Geniet van de vrijheid en het comfort van de Apple Airpods!

Waar kan ik Apple Airpods pre orderen?

Je kunt een Airpods pre order plaatsen bij vrijwel alle gerenommeerde shops en winkels. Denk aan shops als Coolblue, Wehkamp, Bol.com en MediaMarkt. Let er wel op dat jij niet de enige bent. En Apple zal Apple niet zijn als de voorraad van de Airpods beperkt is. Reserveer de Airpods dus tijdig! Zo weet jij zeker dat jij eind oktober in elk geval als eerste rondloopt met de nieuwste oordopjes. De pre order prijs van Apple Airpods ligt op 179 euro. Dat is trouwens ook de prijs die de dopjes straks hebben als ze daadwerkelijk in de winkel liggen. Sommige shops of winkels gebruiken een andere term voor het pre-orderen. Kijk op Airpods reserveren voor meer info.