APPLE AIRPODS klinken geweldig? Niet echt. Maar ze zijn over veel meer dan het afspelen van muziek. Laten we gewoon al het plezier vergelijkingen uit de weg boven. Het dragen van AirPods is als het dragen van een tandenborstel in je oor. Nee, het is alsof je oordopjes smelten langs de zijkant van je gezicht. Ze zien eruit als kleine föhn! kleine zuurstokken! Lees deze apple airpods review verder hieronder.

In waarheid, AirPods eruit … Bluetooth-headsets. Sterker nog, ze lijken op de Bluetooth-headset Apple gemaakt voor de originele iPhone terug in 2007. Als je Apple’s design filosofie van het maken van dingen thinner, eenvoudiger, ronder volgen, en witter na verloop van tijd, kunt u gemakkelijk krijgen van dat deze in negen jaar. Als je iets meer gelijktijdige liever, ze zien er ook precies zoals bedrade EarPod koptelefoon van Apple, minus de kabel. Of dat is raar of slecht is aan jou. Ik zeg ze allebei raar en slecht uit. Looks zijn niet alles, maar, en het is een feit AirPods bezoeken de manier waarop ze doen omwille van hun belangrijkste kenmerk: ze hebben geen draden. Er is niets te breken of kluwen, niets om aan te sluiten, niets te raken op rugzak van een vreemdeling op de trein elke freaking dag. Net zoete auditieve vrijheid. Tuurlijk, je zou ze verliezen, maar dat is je probleem, niet een koptelefoon probleem.

De AirPods zit prima in mijn oren, eigenlijk beter dan de oordoppen. Ze bleven zelfs in, terwijl ik liep. De batterij duurt een beetje langer dan de vijf uur geadverteerd. In de zes dagen dat ik heb ze gehad, heb ik slechts gehad ze een keer op te laden. Het vreemdste ding over het AirPods is niet hoe ze eruit zien; het is dat Apple’s blijkbaar niet zo bezig met hoe ze klinken. Uw $ 159 niet koopt u een beter geluid dan je krijgt van de oordoppen die vrij in de doos van de iPhone komen. Ik bedoel, kijk: ze goed klinken. Statistisch gezien, de meeste mensen zijn prima met de oordoppen, en ze zullen prima met de AirPods ook. Maar als je ooit een hoofdtelefoon die meer dan $ 50 kosten hebt gekocht, zou ik wed dat ze beter zijn dan de AirPods klinken. Als u hebt besteed meer dan $ 100, ze zeker doen.
review-apple-airpods

Beoordeling Apple Airpods

Dus wat is dat premium prijzen gaan in de richting van, afgezien van vrijblijvend? Voor één, de microfoon is fantastisch. De dual-mic setup, samen met slimme noise-cancelling technologie van Apple dat subtiele trillingen gebruikt om te weten dat je spreekt, zorgt voor een van de duidelijkste remote-input devices ik ooit heb gebruikt. Opgeruimd staat Siri nooit horen u en voor het houden van uw hoofdtelefoon kabel een kwart-inch van uw mond terwijl je lopen en praten. Belangrijker is echter de nauwe integratie tussen hardware en software die Apple blinkt nog steeds op het leveren van. Het begint vanaf het begin: de AirPods uit hun vak te nemen, het openstellen van de deksel op de dental-floss-dispenser geval, en zet ze neer naast je iPhone. Een pop-up venster verschijnt vanaf de onderkant van het scherm van uw telefoon met de vraag of u wilt uw nieuwe AirPods aansluiten. Natuurlijk! Zo drukt u op de zeer grote “Verbinden” knop en je bent klaar.

Becijfering Apple draadloze oordopjes
Vanaf dat moment, zodra je klep opent de laadkoffer en zet de AirPods in je oren, zal een heldere ding laten weten dat je contact hebt met je telefoon. Als je luistert naar muziek en neem een ​​knop uit, het pauzeert automatisch. Zet het terug in, en het begint weer te spelen. (Dit is het enige onvolmaakt deel van de vergelijking, door de manier waarop-het werkt het merendeel van de tijd, maar niet allemaal.) Als u slechts één knop in te beginnen, verschuift automatisch naar monogeluid. Double-tik op de koptelefoon te roepen Siri. De AirPods zal werken als standaard Bluetooth hoofdtelefoon met een apparaat, maar functies zoals auto-pairing en Siri werkt alleen met hoofdtelefoon die nieuwe W1 chip van Apple te nemen.

De AirPods zal gesneden voor een fractie van een seconde als ik mijn hand in precies de juiste plek of begraaf mijn telefoon een beetje te ver in mijn tas. Het gebeurt niet vaak, en het is, helaas, nog steeds beter dan de meeste andere Bluetooth-hoofdtelefoon. En ik heb nog nooit het spontaan volledig af te sluiten, dat is meer dan ik kan zeggen voor de meeste AirPods concurrenten.
beoordeling-apple-airpods-draadloze-oordopjes

De apple airpods review

Het hebben van Siri twee kranen weg is niet alleen de beste ding over het AirPods. Het is de reden dat ze bestaan. In sommige plekken, ze zijn zelfs te afhankelijk van Apple’s stem assistent. De meeste hoofdtelefoons kunt u volume of liedjes met gebaren en knoppen veranderen. Met de AirPods, je moet ofwel graven uw telefoon uit of dubbel-tik op de knop, wacht tot Siri te roeren uit zijn slaap, zeg dan “Volgende song,” en opnieuw wachten tot Siri om uw bevelen uit te voeren. Siri is dramatisch beter in de laatste paar jaar gekregen, en minimalisme is geweldig en al, maar een andere optie swipe of twee zou geen kwaad kunnen.

Natuurlijk, Apple zou meer gebaren toe te voegen met een eenvoudige software-update. AirPods zijn immers, een computer voor je oren. Apple is niet het eerste bedrijf dat deze aanpak te proberen; Bragi en Doppler hebben schaamteloos run down dit hetzelfde pad. Maar Apple heeft iets die twee parvenu’s niet: Een hele ecosysteem tot haar beschikking. Het is gemakkelijk voor te stellen Apple waardoor het AirPods het middelpunt van de manier waarop je omgaat met al uw apparaten, met name voor Siri steeds belangrijker. (En hopelijk sneller.) Wilt u deze AirPods dragen de hele tijd, hoewel? Zal je ooit? Als mijn ervaring tot nu toe is een indicatie, het zal wel even duren voordat de draadloze oordopjes, van welke aard zijn meer dan een bijna futuristische nieuwigheid. En het helpt niet dat de AirPods uitzien als twee antennes steken van je oren.

Beoordeling Airpods
Op dit moment kun je beter klinkende draadloze hoofdtelefoons voor dezelfde prijs of minder te krijgen. Ze zullen beter passen, er beter uitzien, beter werken. Als u de AirPods je ze kopen te kopen voor zijn echt, belachelijk handig, en niet veel anders. En je kunt zelfs dat voor minder, ook, tenminste als de W1 uitgerust Beats X oordopjes komen later dit najaar. (Hoewel dat zijn, onwaarschijnlijk, nog lelijker dan de AirPods.) Dat gezegd hebbende, ik ben er echt naar uit naar wat de AirPods geworden. Ze hebben het potentieel om het soort project dat gaat van accessoire of hobby om kritische stuk van de toekomst van Apple zijn. De AirPods, boven alles, zijn Siri machines. En net als Siri, ze hebben een mooie toekomst en een serieus lastige aanwezig. (lees de engelse review versie op www.wired.com/2016/09/review-apple-airpods/)