Iedereen is tegenwoordig laaiend enthousiast over draadloze oortjes. Je ziet ze in het openbaar vervoer, op het werk, in de sportschool of tijdens het boodschappen doen. Maar waarom zijn deze oortjes nou onmisbaar tegenwoordig? Dat leggen wij je uit. 

Draadloos
Dat de airpods geen draad heeft, is misschien wel het grootste voordeel. Je sluit de oortjes gemakkelijk aan via bluetooth en bedient ze via je telefoon. Daardoor heb je geen draad meer nodig. Zo kun je sporten en muziek luisteren zonder dat het draad aan je oor trekt. Zo geniet je van de ultieme bewegingsvrijheid! 

Compact
Door het kleine en compacte formaat van de oortjes, kun je ze gemakkelijk wegstoppen in je tas of broekzak. Bovendien hebben de oortjes een strak design waardoor ze ook meteen een tof fashion item zijn. Daarom zijn de oortjes ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. 

Ruisonderdrukking
Veel draadloze oortjes hebben de optie om de ruis in je omgeving te dempen. Dus wanneer je geconcentreerd aan de slag gaat, kun jij je afsluiten van de wereld door ruis weg te filteren.

Draadloze oortjes bedrukken
Wil je als organisatie aan de buitenwereld laten zien dat je innovatief en tech savvy bent?

Kies er dan voor om een draadloze oortjes cadeau te doen aan je relaties. Je kunt de oplaadcase bedrukken met je eigen ontwerp. Zo geef jij je merk een enorme boost. Want elke keer wanneer iemand draadloze oortjes pakt, komt jouw logo tevoorschijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *