Het gaat de komende weken dat toch echt beginnen. Nederland heeft er even op moeten wachten, maar het gaat nu toch beginnen. De levering van Apple Airpods is aangekondigd. Binnen enkele weken kunnen we genieten van dit nieuwe fantastische oordopjes product van Apple. Dat zou directeur Tim Cook gezegd hebben tegen klanten via de eamail. Het is natuurlijk wel ongebruikelijk dat de topman van apple dit soort info over de draadloze oordopjes tegen klanten verteld.
levering-apple-airpods
Levering apple airpods
In de email verteld Cook dat de productie van de Apple airpods wat vertraging heeft opgelopen door diverse redenen. “We zijn ze aan het afmaken en ik reken erop dat we in de komende weken beginnen met de levering” is er te lezen in de mail. Dit antwoord gaf hij aan klanten die vroegen; Wanneer worden de apple airpods geleverd? Tijdens de presentatie van de nieuwe iPhone 7 zijn deze nieuwe bluetooth oordopjes al aangekondigd. Inmiddels hebben we in Nederland de iPhone 7 al mogen verwelkomen, de oordopjes van apple echter nog niet.

Zodra er meer bekend is over de levering van de apple oordopjes vermelden we dit natuurlijk direct op onze site. Je kunt wel alvast een airpods review lezen of onze aanbiedingen bekijken. De verwachting is dat de airpods zo’n €180 euro gaan kosten. Direct te koop via apple.nl maar ook via de retails in de winkelstraat en online. Het pre-orderen is inmiddels begonnen. Onze verwachting is dat de airpods begin 2017 geleverd gaan worden. Een leuk cadeau voor onder de kerstboom zit er dus niet in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *